Pilkullinen jalkapallo

5-vuotias katseli eilen mietteliäänä juhlatamineisiin sonnustautunutta äitiään ja totesi sitten, että "näyttää ihan siltä kuin äitin vatsassa olisi jalkapallo". Elävä jalkapallo, joka möngertää ja muuttaa mahan muotoa kuin "alien" (miehen sanomaa), ja joka kärsii usein hikasta, joka saa koko vatsan hytkymään.

Muuten pallosta saadut kommentit ovat lähiaikoina olleet vähintäänkin ristiriidassa keskenään: "eihän toi nyt vielä niin iso olekaan", "en mä edes tajunnut, että sä olet noin raskaana, kun sun maha on niin pieni" ja "ihan kun se olisi vielä isompi kuin edelliskerroilla". Vertailukuvat edellisistä raskauksista ovat ulkoisen kovalevyn uumenissa, josta en ole niitä vaivautunut kaivelemaan (vielä), mutta näin lonkalta olisin ehkä taipuvainen olemaan sitä mieltä, että masu on kuin onkin pienempi kuin tyttöjä odottaessa näillä viikoilla.

No olipa sitten vatsapallo iso tai pieni, niin sopivien vaatteiden löytäminen kaapista alkaa olla päivä päivältä haastavampaa, ja erikoistilaisuuksiin pukeutumisen suunnittelu kannattaa ihan koko perheen hermojenkin vuoksi aloittaa jo edellispäivänä.

Pusero Lindex / toppi H&M / trikoovyö Me&I:n neuletakista / farkut H&M Mama / nilkkurit Wonders / korvakorut Kooky Gems

2 kommenttia

  1. Ihana vauvamasu! Selvästi kannat poikaa; masu on niin edessä ja ylhäällä. :) Oma tyttömasu oli niin sivuille levinnyt ja valtavan kokoinen loppuvaiheessa,vaikka Leila olikin pieni syntyessään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina <3 Muistelisin tosiaan, että nyt loppuvaiheessa masu on tosiaan aika erilainen kuin edelliskerroilla (hitsit, pitäisi varmaan oikeasti kaivaa ne vertailukuvat esiin...). Vaikka selkeästi eteenpäin ne on aina olleet, niin nyt jotenkin tuo pallomainen muoto on vieläkin selvempi :-)

      Poista