Onhan kaikki varmasti mukana?

Sain parisen viikkoa sitten testattavakseni Insjö BagInBag -sisälaukun. Käytän lähinnä pienehköjä olkalaukkuja tai sitten säkkimäisiä kasseja, joten sisälaukuista se pienempi malli, grafiitinharmaa Inari, oli kuin minulle tehty. Napakalta meikkilaukulta näyttävä pussukka on oikea tilaihme ja nielaisee sisäänsä ja lukuisiin pikkuisiin sivutaskuihinsa hurjan määrän tavaraa. Minun tapauksessani kaiken tarpeellisen kuiteista ja kanta-asiakaskorteista pullistelevasta lompakosta kalenteriin ja meikkeihin.

Sisälaukun tarkoitus on helpottaa arkea ja eri laukkujen vaihtelua varmistaen, että kaikki tärkeä siirtyy kätevästi mukana laukusta toiseen. Lisäksi oman kokemukseni mukaan tavarat pysyvät sisälaukussa paljon paremmassa järjestyksessä kuin muuten. Sisälaukku sujahti omiin laukkuihini ilahduttavan sutjakkaasti ja tosiaan vähentää tarvittavien kamojen epätoivoista etsiskelyä ja kaivelua varsinkin niistä säkkimäisistä kassimalleista. Ennustan lisäksi, että oma Insjöni on korvaamaton apu myös siinä vaiheessa, kun olkalaukku vaihtuu hoitolaukkuun, ja imetys ja hormonit vievät mennessään sen vähäisenkin muistin rippeet.

Jos oma Insjö-sisälaukku kiinnostaa, niin nyt koodilla SAMI1 voit klikata sellaisen itsellesi ilman postituskuluja tämän kuukauden ajan ;-)
Lähetä kommentti