Kevättä ilmassa ja keittiössä

Syksyisin ja keväisin mustavalkoisuus ja värit tuntuvat käyvän meillä loputonta taistelua siinä määrin kuin se tässä kuitenkin ympäri vuoden melko värikkäässä huushollissa on mahdollista. Vaikka vielä loppusyksyllä karsin kotia mahdollisimman mustavalkoiseksi, niin nyt välittömästi kevätauringon ja ehkä vauvankin myötä värit valtaavat taas alaa.

Ennen raskautta haaveilin, että olisi ihanaa, kun vauva syntyisi kevättalvella. Ajattelin, etteivät ne yövalvomisetkaan tuntuisi niin pahoilta kun mennään kohti valoisaa aikaa. Toistaiseksi sälekaihtimien välistä tällä viikolla pilkistänyt aamuaurinko onkin saanut unohtamaan läpi yön jatkuneet syöpöttelyt, mutta uskoisin, että asiaan vaikuttavat merkittävästi myös hormonihuurut ja se toistaiseksi vielä hieman epätodelliselta tuntuva vauvakupla, jonka sisään meidät melkein viikko (jo melkein viikko!) sitten singottiin.

Keittiön pöydän uusi pöytäliina on parin viikon takaiselta reissulta Ikeaan. Silloin sen värikkyys hieman vielä pohditutti, mutta nyt värikäs valinta tuntuu juuri oikealta tähän vuodenaikaan ja elämäntilanteeseen.2 kommenttia

  1. Aivan ihanan näköistä. Alankohan pehmetä väreille, hui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Värit kuuluu jotenkin niin kevääseen <3

      Poista