Ihmisten ilmoilla

Viikko lähestulkoon kokonaan neljän seinän sisällä, ja vaikka mökkihöperyys ei vielä vaivaakaan, niin täytyy myöntää, että pyrähdykset ihmisten ilmoille (kuten eilen neuvolaan) piristävät yhtä lailla kuin puolen tunnin päikkärit. Jopa siinä määrin, että tuolle yhteensä tunnin kestäneelle visiitille piti vähän laittautuakin. Tässä siis eilisen asua sekä muutamia asuun liittyviä huomioita, jotka paljastavat nykyisen elämäntilanteen.



Huivi ei ole kaulassa vain näön vuoksi vaan siksikin, että jos vauvan nälkä yllättää, se tarjoaa sopivasti suojaa mahdollisesti julkisella paikalla suoritettavan ruokailuhetken ajaksi. Väljä neule lämmittää ja peittää tehokkaasti sen, mitä vauvamahasta ja raskauskiloista vielä on jäljellä (lisäksi takkimalli helpottaa imettämistä). Neuleen alle piiloutuu helposti imetystoppi, tällä kertaa Boobin luukkumalli. Ei se edustavin toppi pelkästään puettuna, mutta niin helppo. Hiuslenksu kädessä ei tällä kertaa ole siltä varalta, että hiukset saisi kiinni (nehän jo on), vaan auttaa huonomuistista mammaa muistamaan, kummasta rinnasta se vauva viimeksi söikään (ja tämän niksin tajusin vasta nyt, kolmannen kohdalla!). Ja housut ovat edelleen äitiysmallia (näihin saa vieläpä vyön, joten pysyvät taatusti ylhäällä). Omat farkut tuskin vielä mahtuisivat päälle ja sitä paitsi olen unohtanut, mihin ne puoli vuotta sitten jemmasin...

Tämä asu pienillä muunnoksilla valikoituu päälle melko varmasti seuraavat viikot aina silloin kun ulkomaailmaan tulee asiaa.


Neule H&M / toppi Boob / huivi Cubus / farkut H&M Mama / saappaat TopShop

2 kommenttia

  1. Hei, aivan loistava idea tuo hiuslenksu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Vielä kun muistaisin vaihtaa sen toiseen ranteeseen imetyksen jälkeen:-D

      Poista