Vuosi muutosta: työhuone

Kuten epäilinkin, niin tämä vuosi muutosta -teemaviikko on venähtänyt vähän viikkoa pidemmäksi... Suurimpana syypäänä loma ja tämän huushollin laiskat asukkaat, joita ei kiinnosta siivota. Tässä kuitenkin seuraavaksi kuvia työhuoneesta (jonka siivosin loman alussa).
Tässä kopperossa teen leipätyötäni, enkä oikein ole tyytyväinen. Alkuperäinen mustavalkoinen suunnitelma ei oikein toimi, koska kaipaan tännekin värejä (ylläri) ja hempeyttä. Lisäksi kovasti houkuttelisi siirtää työpöytä ikkunan ääreen, mikä toisaalta aiheuttaisi haasteita sängyn ja ennen kaikkea kirjahyllyn asettelussa... Työhuoneprojektia ja -suunnitelmia siis luultavasti syksymmällä tiedossa lisää.Varmasti jotkut tarkkasilmäiset jo kuvista huomasivatkin, että Kotisaari-blogi löytyy nykyään myös Facebookista! Päivitän tuonne blogin facebooksivuille tästä lähin kaikki uudet postaukset, joten blogia voi seurata sitäkin kautta. Lisäksi houkuttimena aina välillä jotain extraakin;-)


This is how our (my) office looks like one year after (and before) the move. I would like to make some changes during the fall and add some color to the room. 

Did you notice that Kotisaari is now also on Facebook! You can follow my blog also there.

2 kommenttia