Päivän asu #3: Loman loppupuolella

Jossakin loman puolivälin paikkeilla tähän lomalaiseen iski kauhea "kohta se loppuu ja kesä on ohi" -ahdistus ja tässä on saanut välillä oikein pinnistellä, että pystyisi nauttimaan joka hetkestä. Mielen yleensä loppulomasta valtaava uuden alun fiilis on loistanut kirkkaasti poissaolollaan. Kunnes sitten tänään sähköpostiini kilahtivat ensimmäiset työaiheiset viestit. Tämä ilmiö ei ihme kyllä syventänyt ahdistustani vaan muutti sen siksi kaipaamakseni innostukseksi. Pään täyttivät bisnesideat, liikuntalupaukset, energisyys ja muut syksyiset asiat. Ajatus syysilloista ja kynttilänvalosta ei saa ihan vielä hyppimään riemusta, mutta tuntuu sekin jo ihan siedettävältä. Ja hei, kesäähän siis on vielä ihan oikeasti jäljellä! Lomaakin peräti kaksi päivää.

Kuvissa näkyvä Bodenin nahkalaukku, jota olen katsellut sillä silmällä koko kevään, päätyi vihdoinkin tähän osoitteeseen alen varjolla. 

Two days left before returning back to work and to the normal life. It is still summer but today I felt the "autumnenthusiasm" start again. So many plans and so much energy!

Toppi/top Object/Vila, hame/skirt Vila, sandaalit/shoes Steven by Steve Madden, laukku/bag Boden ja korvakorut Tallinnan vanhasta kaupungista/earrings from Tallinn.

Lähetä kommentti