Muutoksen tuulia

Olen nyt puolisen vuotta kirjoittanut tämän blogin rinnalla myös toista blogia, tyylipäiväkirjaani. Tuo toinen oli hetken mielijohde, sivuprojekti ja tarkoitettu ennen kaikkea itselleni. Kertoihan se myös siitä, että pitkän tauon jälkeen myös oma tyyli ja pukeutuminen alkoi kiinnostaa. Jopa siinä määrin, että tämä blogi on jäänyt huomattavasti vähemmälle huomiolle, kun tyylipäiväkirjaani on samanaikaisesti päivittynyt jo yli kuusikymmentä päivän asua.


Tänään tein sitten päätöksen, joka luultavasti on muhinut jo jonkin aikaa jossain alitajunnassani. Bloggaan ennen kaikkea omista kiinnostuksen kohteistani ja koska edelleen koen, että juuri tämä blogi on se minun blogini, kuuluu sen myös mielestäni olla minun näköiseni. Aionkin siis nyt yhdistää nämä kaksi blogia.

Kohti kotisaarta jatkaa elämäänsä samanlaisena sekalaisena sisustus-/päiväkirjablogina, mutta sen aihepiiri laajenee nyt entistä enemmän myös pukeutumisen puolelle. Ehkä eniten tämän huomaa päivän asu -postauksista, joita aion nyt jatkaa täällä, unohtamatta kuitenkaan postauksia kodistamme, elämästämme ja kaikesta muusta, mistä olen kirjoitellut tähänkin asti. Tyylipäiväkirja sen sijaan saa ainakin toistaiseksi jäädä tauolle.

Sitten toinen asia. Tämän blogin nimi. Kohti kotisaarta viittaa aikaan, jolloin malttamattomina odotimme muuttoa tänne. Koska tuosta elämämme mullistaneesta muutosta (siltä todella tuntuu) on nyt jo se vuosi, ajattelin, että blogin nimeä voisi hieman päivittää. Olkoon se siis tästä lähtien Kotisaari (vaikka emme saarella asukaan). Ja blogin osoitehan siis edelleen pysyy samana.

Kiitos teille lukijoille, että olette jaksaneet roikkua mukana hiljentyneestä postaustahdista huolimatta ja toivottavasti käytte lukemassa juttujani ja meidän perheen kuulumisia myös jatkossa!

P.S. Tämän postauksen kuvituksena on neljä lemppari päivän asua Tyylipäiväkirjan puolelta tältä kesältä. Ihan näin ennakkovaroituksena, että tiedätte, mitä on tulossa;-)

For about six months now I have been writing also an another blog. About my style and clothes. Now I've decided to combine these two blogs. This means that from now on there will be some outfit posts in this blog as well. But everything else still remains the same.

Except the name of this blog. It is no longer Kohti kotisaarta, but just Kotisaari.

12 kommenttia

 1. Sekalainen sisustus- ja lifestyleblogi on oikein hyvä juttu. Jatkossakin seuraillaan :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa (ja näyttää) hyvältä. Lifestyle taitaa olla päivänsana aika monessa blogissa, koska kenenpä elämä olisi vain yhtä sisustusta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Meillä tosiaankin sisustusrintamalla on ollut hyvin hiljaista ensimmäisen vuoden aktiivisuuden jälkeen;-)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä, täällä seuraillaan myös! :)

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä, hyvältä kuulostaa! :)

  VastaaPoista
 5. Täällä edelleen kanssa seuraillaan! Hyvältä näyttää ja kuullostaa! :)

  VastaaPoista
 6. Ei ollenkaan huono asia yhdistää näitä kahta blogia! :) En edes tiennyt tuosta toisesta, kun vasta tämänkin löysin! Mutta siis mieluusti luen päivän asu -postauksia, nyt oman laihdutusproggiksen myötä alkaa omatkin vaatteet meinaa kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet sitä mieltä ja että kiinnostusta löytyy:-)

   Poista