Kos

Lomamatkamme Kreikkaan viime viikolla osoitti, kuinka asiat voivat mennä kaikesta huolimatta parhain päin. Saimme viikko ennen lähtöä tietää, että puoli vuotta aikaisemmin varaamamme hotelli on niin ylibuukattu, että meidät sijoitetaan toiseen hotelliin. Uusi hotelli ei ensisilmäyksellä vaikuttanut ollenkaan sellaiselta, mihin olisimme halunneet, mutta pari päivää asiaa sulateltuamme päätimme niellä pettymyksemme ja lähetä kuitenkin matkaan. Onneksi.

Hotelli oli täydellinen: vasta rakennettu, siisti, meidän lomamme aikaan vain puolillaan ja sen ruoka herkullista, henkilökunta sympaattista ja huippuystävällistä, muut asukkaat mukavia ja tuttavallisia. Kun täydelliseen miljööseen lisätään sopivan lämmin, mutta ei liian tukala ilma, niin loma oli onnistunut. Niin onnistunut, että ensimmäistä kertaa voisin harkita palaamista samaan hotelliin joskus toistekin.

Toinen asia, mikä matkalla tuli todettua oli se, että vaikka kohde on valittu auringon, rentoutumisen ja muiden ulkoisten asioiden perusteella, niin tekevät muut ihmiset (matkaseura, muut asukkaat, henkiökunta) lomasta sen ainutlaatuisen kokemuksen.
One week in Kos, in a perfect hotel. I could go back right away!

6 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää ja tosi kivan näköinen hotelli! Ihana loma varmasti takana. :) Ja oma matkakuume vain kasvaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella ihana loma:-) Hih, se matkakuume on kyllä sellainen, että se helpottaa ainakin mulla oikeastaan vain matkalla, muuten siitä saa "kärsiä" koko ajan;-)

   Poista
 2. Eksyimpä ensimmäistä kertaa blogiisi! Täytyy ehdottomasti tulla uudestaankin, vaikuttaa niin mielenkiintoiselta ja elämänläheiseltä. Kaikkea sulassa sovussa! :)
  Tulehan piipahtamaan minunkin blogissa http://paivolanlaaksossa.blogspot.com

  Kiva kuulla, että loma on ollut täydellinen alun sekaannusten jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tervetuloa! Kiva, jos tykkäät:-) Ja täytyypä tulla vastavierailulle!

   Poista
 3. Kivoja matkakuvia!! t. Veera

  VastaaPoista