Toiset vielä

Tilasimme ystäväporukalla jokin aika sitten La Case de Cousin Paul -palloja Ranskasta. Edullisemman hinnan lisäksi (tosin postimaksut ovat sellaiset, että tilaus kannattaa vain, kun tilaajia on useampi) suoraan Paulin omilta sivuilta tilattaessa saa pallojen värit ja johdon värin päättää itse.Valinta oli hauskaa, kun pallurayhdistelmiä löytyy loputon määrä ja niiden mallailu sivuilla on helppoa yksinkertaisen mallinnusohjelman avulla. Valotkin saa halutessaan päälle ja pois. Ranskalaisilta kotisivuilta on mahdollista myös tilata isompia palloja tunnelmallisiksi kattolampuiksi.


Itse päädyin valikoimaan makuuhuoneeseen sopivaa väriyhdistelmää ja paketista paljastunut värimaailma oli livenä vielä ihanampi. Nyt tunnelmavalaistusta löytyy siis makkaristakin. Kuvia olohuoneen palloista löytyy täältä.


My and my friends ordered some fancy lights from La Case de Cousin Paul directly from France. That way we could choose the colors of the lights and the cable. They sell also lamps on the site. I ordered these fancy lights for our bedroom. Lovely!

We have the same kind of lights but with different colors also in our livingroom.

6 kommenttia

 1. Nuo ovat niin ihania! Minulla on varaus erääseen sisustuskauppaan kys. valoista. Ne kun tulee, ne menee samantien. Ainakin se väri, jota minä halajan. Nyt vain odottelen tilausta saapuvaksi! :)
  Ja siis tuohan on ihan loistavaa, kun pääsee itse valkkaamaan värit palloihin sekä johtoon! :) Kaunista teillä on ja kiva blogi sinulla! Vast' ikään tänne tieni löysin...
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi!:-)
   En kyllä yhtään ihmettele, että nämä pallot ovat noin suosittuja, niin ihania ne on!
   Mukavaa joulunalusaikaa sinullekin!:-)

   Poista
 2. Ihanat nuo kyllä on. Jospa minä vihdoin saisin huomenna omat pallot, kun niitä lisää tullut stockmannille. Harmi vaan kun ei voi tuollain suunnitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on:-) Onneksi niistä valmiistakin värivaihtoehdoista löytyy ihan kivoja yhdistelmiä!:-)

   Poista