Lahjalista

Jouluteema jatkuu sillä hyvin perinteisellä aiheella, nimittäin lahjoilla. Päätin koota teille pari kollaasia tyttöjen lahjoista sekä omista toiveistani.

Tuotteet hankittu seuraavista paikoista: Konglomerat, Eurotoys, Pieni Ihminen ja Patalaukku

Tyttöjen kollaasin tuotteista kaikki on jo hankittu. Siinä ovat ne jutut, mitkä tytöt saavat meiltä. Helmillä on vain yksi joululahjatoive: sininen, vihreä ja punainen silmäjuna (Helmin kielestä suomennettuna Tuomas Veturi) ja junarata. Junia odotetaan jo kovin hartaasti. Helmille siis riittäisi yksi lahja (tai no onhan siinä aika monta osaa), mutta äiti ei voinut olla ostamatta noita maatuskoita meidän maatuskafanille ja tietty yksi pehmeä paketti pitää aina olla.

Armi onkin sitten vaativampi tapaus, koska ei osaa vielä pyytää mitään. Tähän ikäkauteen kuuluu lelujen laittaminen milloin mihinkin pussukkaan, joten ajattelin, että tuo jenkkikassi olisi kiva paikka säilöä milloin mitäkin (tähän liittyy myös nostalgiaa, koska itse olin pienenä hyvinkin kiintynyt omaan punaiseen jenkkikassiini). Pikkusisko saa myös isosiskon asuun mätsäävää kissakuosia bodyn muodossa.

Tuo pupulamppu on tytöille yhteinen lahja yölampuksi lastenhuoneeseen.


Kuvat haettu täältä: Paumes-kirjat, String Pocket ja laatikot

Oma toivelistani koostuukin sitten lähinnä niistä Paumesin kirjoista ja tuon String Pocket -hyllyn ajattelin ostaa mulle ja Anssille (kätevää!) joululahjaksi työhuoneeseen. Ja nuo House Doctorin laatikot on vaan niin ihania!

Tytöthän saavat luonnollisesti lahjoja myös sukulaisilta ja läheisiltä, jotka ilahduttavan usein kysyvätkin, mitä meillä tarvitaan. Siitä ei pääse mihinkään, että joulu on aikamoista kulutusjuhlaa varsinkin lapsiperheessä, mutta "vahinko" on pienempi, kun lahjat ovat toivottuja ja tulevat käyttöön.

Some Christmas presents for the grils and my own wish list.

7 kommenttia

 1. Toi pupulamppu on kyllä ihana, oon itekki miettinyt sitä.. Ehkä sitten kun saan lipaston hommattuu neidin huoneeseen, et on paikka mihin laittaa se.

  VastaaPoista
 2. ..onko muuten tuo pupulamppu se johdollinen vai led?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on se led. Eli pienempi ja halvempi:-) Luulen että ajaa asiansa paremmin, eikä tarvitse pelätä, että menee niin helposti rikki.

   Poista
  2. Ootko jo ostanut? Kattelin et ledejäkin oli vähän eri hintaisina, halvin löytyi täältä: http://www.konglomerat.fi/tuotteet.html?id=5/102 Vaikka ei se hintaero nyt niin suuri ollut...

   Poista
  3. Joo, juurikin tuolta sen ostin (en tosin vertaillut, näköjään sattumalta tuli edullisin paikka:-)). Hain jo postistakin ja on musta ihan kivan näköinen ja hyvän kokoinen!

   Poista
 3. Ihana tuo pupu-lamppu. varmaan täälläkin neidit tykkäis.
  Syksyllä ostin tuollaisen kassin kuopukselle, mutta on sitä tullut itsekin käytettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pupu on kyllä tosi söpö livenäkin! Joo, katselin tuolta nettikaupasta samalla itselleni sellaista isompaa jenkkikassia, mutta vielä toistaiseksi en raaskinut ostaa. Ehkä mäkin sitten välillä lainaan tuota Armin keltaista:-D

   Poista