Loman aloitus

Kiireinen työputki katkesi joululoman aloitukseen Tukholman risteilyllä. Nyt taas ollaan kotona ja joulun valmistelu voi toden teolla alkaa.Tukholma oli ihana, mutta aikaa siellä liian vähän. Ehdin jo hermostua, vaikka loppujen lopuksi ne etukäteen suunnitellut ohjelmanumerot tulikin toteutettua: Granit, Lagerhaus, Åhléns, Gamla Stanin joulukojut ja latte&kookospallo jossain ihanassa kahvilassa. Haaveilut käynnistä Söderin puolella jäivätkin sitten sille asteelle.


Vuoden tauon jälkeen tuli myös todettua, että ruotsalaiset edelleenkin puhuvat handsfreehen, jonottavat hassusti pankkiautomaatille ja pukeutuvat Canada Goosen takkeihin (merkistä tietämätön Anssi luuli, että Tukholman kaduilla käyskenteli Kanadan maajoukkueen edustajia).


Kuvituksena matkalla tehtyjä ostoksia, järkkärikauden jälkeen pokkarilla kuvatut lomakuvat kun ovat julkaisukelvottomia.

Our family started the Christmas holiday on a cruise to Stockholm. Six hours time to shop, drink coffee, walk around and enjoy the athmosphere.

Lähetä kommentti