Kerros kerrokselta


Vaikka säilönkin vaatehuoneen ylähyllyllä kahta laatikkoa, jotka kesällä ovat täynnä talvivaatteita ja talvella puolestaan kesävaatteita, niin yritän käyttää mahdollisimman suurta osaa vaatteistani ympäri vuoden. Kuten nyt vaikka tätä kesämekkoa, joka taipuu hyvin osaksi syksyistäkin asukokonaisuutta.

Tämä mekko on muuten toinen niistä kesän aikana tekemistäni mekko-ostoksista, joiden hankintapäätöksiin nämä mekkolenkkarit vaikuttivat vahvan puoltavasti (selkeästi ei kannata siis mennä niissä lenkkareissa sovituskoppiin, jos haluaa olla ostamatta mitään, tai siis oikeastaan ei kannata mennä sovituskoppiin/vaatekauppaan silloin ollenkaan).

Tässä mekossa puhuttelivat myös sen 50-lukulaisuus ja se seikka, että se istuu kuin hansikas. Niin ja väri, kangas, malli, helman pituus ja mitä näitä nyt on. Nuo kaikki seikat ilahduttavat vielä näin lokakuussakin. Ja tietenkin mekko muistuttaa mukavasti siitä heinäkuun aurinkoisesta koko perheen päiväseikkailusta Tallinnaan. Siltä reissulta tämä nimittäin löytyi.

mekko Tallinnasta (2019) // neule omatekemä (2017) // takki Ellos (2014) // huivi BeckSöndergaard (2017) // laukku kirppikseltä (2019) // lenkkarit New Balance (2019) // panta omatekemä (2015) // sukkikset Swedish Stockings (2018)

Lähetä kommentti