Matkamuisto Århusista


Tämän työpäivän toisessa päässä häämöttää loma. Vaikka lomasuunnitelmia ei vielä ole lyöty ihan lukkoon, enkä edes ole päättänyt, kuinka kauan aion itse lomailla, niin lomatunnelmissa täällä ollaan silti.

Lomista puheen ollen, niin vaikka muuten yritän nykyään parhaani mukaan hillitä ex tempore -shoppailua, niin lomamatkoilla annan itselleni usein luvan tehdä ostoksia huolettomammin. Usein nimittäin lomilta hankitut vaatteet ja asusteet muistuttavat kyseisestä reissusta vuosien jälkeenkin. Ostin tämän t-paidan viime kesänä Århusin Bloomers-vaatekaupasta, jonka olin bongannut ennen matkaa Instagramista (ja niin muuten tuon t-paidankin). Valkoinen t-paita on vintagea, ja Bloomers on lisännyt siihen oman painatuksensa. Täydellinen matkamuisto.

Ja sitten taas kurkistus asuarkistoihin. Olen aikaisemmin pukenut tuon itse tekemäni neuletakin mm. tällä ja tällä tavoin. Ja näissä kuvissa työn alla jo seuraava neuletakki.


neuletakki omatekemä (2018) // t-paita Bloomers Århus (2018) // hame Nosh (2018) // kengät Pomar (2018) // sukkikset Swedish Stockings (2017)

Lähetä kommentti