Kukkia ja raitaa


Ihailen usein muita, jotka osaavat yhdistellä pukeutumisessaan räikeitäkin kuoseja ja värejä. Oma vaatevarastoni on tällä hetkellä niin värikoordinoitu, että suurille hullutteluille ei oikein ole mahdollisuutta. Jotakin pientä voi sentään kehitellä, kuten vaikka yhdistellä kukkakuosia ja mustavalkoista raitaa.

Instagramin puolella jo totesinkin, että tämä Vero Modan kukkaispilotti on varmastikin eniten blogissa vilkkunut vaatekappale. Se on piristänyt monia muuten varsin mustia tai pelkistettyjä asuja, kuten treffiasua maaliskuussa 2016, mustaa kokonaisuutta toukokuussa 2016, risoja mustia farkkuja heinäkuussa 2016, mustaa mekkoa helmikuussa 2017, keväistä juhla-asua toukokuussa 2017 ja kesäistä juhla-asua elokuussa 2018.

Mitäs muuten tykkäätte näistä linkityksistä menneisiin päivän asuihin? Itsestäni on ainakin kivaa muistella, miten olen samaa vaatetta aikaisemmin käyttänyt, mutta tietenkin toivon myös, että näillä muisteloilla inspiroisin myös teitä yhdistelemään jo olemassa olevia vaatteitanne uusilla tavoilla.

pilotti Vero Moda (2016) // farkut Lee (2017) // tasaraitapaita Marimekko (2018) // kengät Pomar (2018) // kello Daniel Wellington

Lähetä kommentti