Uutta väriä


Terveisiä syyslomalta, joka on ollut niin täynnä puuhaa, etten ole aikaisemmin ehtinyt kuulumisia kirjoitella. Suurimman osan ajasta on vienyt alkuperäisen suunnitelman mukaan kodin laittaminen. Aluksi rymsteerasimme yläkerrassa, kun me vanhemmt viimein luovuimme miehen "master bedroomiksi" nimittämästä isommasta makuuhuoneesta ja siirsimme tavaramme pienempään makkariin. Lapset saivat siten enemmän tilaa leikeilleen, ja uuteen lastenhuoneeseen mahtuu myös paremmin kirjoituspöytä koululaisille.

Ensi ajatuksella varsin mutkattomasta huoneiden vaihdosta muotoutui todellinen minikokoinen muutto, sillä huoneiden lisäksi muutettavana oli kaksi vaatehuonetta, joista varsinkin toinen oli aivan täyteen ahdettu. Huonekalujen siirtelyn lisäksi täällä on siis tosissaan käyty tavaroita läpi, karsitty ja kerrytetty kirppiskasaa ja etsitty uusia säilytyspaikkoja.

Yläkerran projekti on edelleen sen verran vaiheessa, että näissä kuvissa komeileekin se toisen kotiprojektin lopputulema. Nimittäin olohuoneen seinä, joka sai eilen uuden värin pintaansa. Kotioloissa ensimmäistä kertaa värillistä maalia käyttelevälle pariskunnalle tämä homma oli varsin jännittävä, mutta olemme lopputulokseen tosi tyytyväisiä. Värivalinta (Tikkurilan Salaisuus) osui nappiin ja pieniä kömmähdyksiä lukuun ottamatta projekti onnistui suuremmitta katastrofeitta. Tiedetäänpä ainakin, mitä ensi kerralla tehdään toisin.

Tällä hetkellä koti tuntuu kuin uudelta, sillä näin massiivisia muutoksia täällä ei olekaan tehty sitten kuuden vuoden takaisen muuton.


Lähetä kommentti