Lauantain kaupunkiasu


Hiphei! Mukavaa lauantaita! Meidän perhe on näillä näppäimillä lähdössä kaupungille pizzalle ja elokuviin katsomaan Mamma Miaa (joka on siis hurmannut myös lapset). Äidillä on jo asu valmiina, ja ehdin jopa sen kuvatakin ennen lähtötohinoita.

Asun kruunaa viikko sitten valmistunut, PetiteKnitin ohjeella neulottu Oslohuen, jollaiset lupasin neuloa muuten myös muillekin perheenjäsenille.

Ja sitten vielä pikavinkki ensi viikolla starttaaville Hulluille Päiville. Itse ostin tämän harmaan Becksöndergaardin villahuivin vuosi sitten (ovh 100 euron luokkaa, Hullareilla 59 euroa myös tänäkin vuonna), ja olen ollut sen laatuun ja laadukkaaseen ulkonäköön ihan hurjan tyytyväinen. Lähes päivittäin viileämpinä vuodenaikoina kaulaan kiedottu huivi ei ole mennyt melkein miksikään, ja aidon villan tuntu nyt vaan on jotain sellaista, että allekirjoittanut ei ainakaan enää koskaan palaa keinokuitulankoihin/-neuleisiin.


mekko Monki (trikoonauha vyönä jostakin vanhasta neuletakista) // sukkikset Swedish Stockings // lenkkarit Adiadas Gazelle // nahkatakki New Look // huivi Becksöndergaard // pipo omatekemä (ohje PetiteKnit)

Lähetä kommentti