Juhliin lähdössä


Farkkuhameenhakumatkalla mummin kellarista tarttui mukaan pari muutakin niin nappiin osunutta löytöä, että tuntuu kuin olisin ollut oikein olan takaa shoppailemassa ja saanut vaatekaappiin täydennystä usean uuden suosikin verran. Tosin fiilis on ehkä vielä parempi kuin onnistuneen ostosreissun jälkeen. Näistä kun ei tarvinnut pulittaa penniäkään, ne ovat käytettyjä, ja lisäksi uskon, että tällaisia helmiä en löytäisi tavallisten kauppojen hyllyiltä koskaan, enkä kirppiksiltäkään osaisi etsiä.

Näissä viikonloppuna napsaistuissa asukuvissa komeilee siis mummin vanha hame, jonka nipistin vyötäröltä sopivaksi. Se on pilkkuineen, vekkeineen ja alushameineen niin täydellinen, etten meinaa uskoa hyvää onneani. Juuri jotain tällaista midihamekokoelmaani kaipasinkin!

Lauantaina syntymäpäiväjuhliin puetun asun täydentävät kengät sen sijaan ovat uuden uutukainen hankinta. Kesän ajan päässä muhineet uudet kengät tulin ostaneeksi vasta siinä vaiheessa, kun lähes kaikki tämän kesän juhlat oli juhlittu. Toisaalta noissa juhlissa milloin missäkin epämukavissa kengissä kärvisteltyäni hankintapäätös oli tässä vaiheessa helppo. Tallan sirot puukengät ovat suomalaista käsityötä, ja veivät voiton mm. naapurimaan kilpailijasta yksinkertaisuudellaan, pohjan muodolla ja tietenkin kotimaisuudellaan.

Midihame mummin vanha // pilotti ja t-paita Vero Moda // kengät Talla // laukku MOIMOI // korvakorut Maanantaimalli

Lähetä kommentti