Kaverisynttärit


Seuraa sekalainen kuvapläjäys keskimmäisen kaverisynttäreiltä, jotka pidettiin mökillä viime sunnuntaina. Tunti myöhemmin starttasivat myös esikoisen synttärit, mutta koska vieraita oli yli kaksinkertainen määrä, niin kamera jäi huomattavasti vähemmälle käytölle.

Näin jälkikäteen pitää todeta, että juhlien järjestäminen mökillä on niin paljon helpompaa ja stressittömämpää kuin kotona. Pikkuruisen mökin siivoaminen on huomattavasti kevyempi homma ilman imuriakin, ja puutarhakin on varsin kiitettävässä kuosissa näin kesäkuun alussa koko kevään jatkuneen aherruksen jäljiltä (ennen kuin kaikki taas räjähtää käsiin kesä-heinäkuun vaihteessa). Synttärit peräkanaa samana päivänä ei myöskään väsyttänyt isäntäväkeä (siis lähinnä tätä emäntää) niin paljon, kuin viime vuonna peräkkäisinä päivinä järjestetyt pippalot.

Jos minulta kysytään, niin kaverisynttäreissä on ehdottomasti parasta se into ja ilo, jolla tyttäret aloittivat juhliensa suunnittelut jo viikkoja ennen h-hetkeä. Kaikki huipentui edellisen päivän järjestelyihin mökillä, sekä istumajärjestyksen ja kattauksen suunnitteluun juhlapäivän aamuna. Tässäkin tapauksessa odotus taitaa olla lähes yhtä tärkeää kuin itse odotuksen varsinainen kohdekin.

Ja synttärikakkuna tänä vuonna kumpaisenkin toiveesta mutakakku.


Lähetä kommentti