Kukkia ja Tukholma-tunnelmaa


Postaus toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa.

Olemme jo vuoden alusta alkaen pohtineet lasten siirtämistä meidän makuuhuoneeseemme asustelemaan ja meidän vanhempien siirtymistä vastavuoroisesti yläkerran pienempään makkariin. Mitään ei ole kuitenkaan asian tiimoilta vielä tapahtunut erinäisistä käytännön syistä. Meillä on siis asunnon "master bedroom" (kuten mies huonetta ylpeänä kutsuu) edelleen käytössämme, vaikka allekirjoittanut jo kovasti kaipailisi huoneiden vaihdon mukanaan tuomaa muutosta. Kun sitten sain valita Desenion valikoimista julisteita yhteistyön merkeissä, päätin uudistaa juuri makuuhuoneen ilmettä.

Suosikkini Desenion laajasta julistevalikoimasta valikoituivat lopulta pitkälti fiiliksen mukaan. Luonnollisesti pastellisävyt kiehtoivat, ja makuuhuoneen printtikokonaisuus onkin varsin hempeä. Ensimmäisenä ihastuin tuohon Stockholm Window -printtiin, ja puutarhurina tietenkin kolusin varsin perusteellisesti julistekaupan kasviaiheisten printtien tarjonnan, josta seinälle pääsi Cherry Blossom. Kolmikon täydensi mustavalkoinen Floral Pattern -juliste. Alkujaan juuri makuuhuoneeseen kaavailemani unenomainen Watercolor Mountains päätyi lopulta olohuoneen String-hyllyyn.

Uudet printit toivat mukanaan muitakin pieniä muutoksia, kun samassa yhteydessä vaihtuivat koristetyynytkin paremmin uusien julisteiden sävymaailmaan sopiviksi. Makuuhuoneen kolmikko on sen verran kiva ja piristävä kokonaisuus, että se varmasti saa muuttaa juuri tuollaisena myös uuteen makkariin, sitten jos tai kun vaihdos joskus viimein toteutuu.

Minulla on muuten myös hyviä uutisia teille muille uudistushaluisille printtien ystäville, nimittäin:
Koodilla "KOTISAARI” saat 25 % alennusta julisteista* 26.-28.6. välillä.
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.Lähetä kommentti