Kevätfarkut


Ihailen Instagramissa useiden tanskalaisten bloggaajien tyyliä. Sitä, kuinka he näennäisen rennosti ja huolettomasti yhdistelevät eri kuoseja ja vaatteita joskus melko mielikuvituksellisiksikin kokonaisuuksiksi. Sitten päädyn kuitenkin itse pukeutumaan enimmän aikaa tosi yksinkertaisesti. Jotenkin simppeleissä asuissa vain on kodikkainta olla.

Paikkasin alkuviikosta nämä vaaleat kevätfarkkuni (vaikka siltä ei ehkä ihan näytäkään), ja ne oli tietenkin heti saatava takaisin käyttöön. Olen muuten ehdottomasti eniten saanut lapsiltani kommentteja näistä tai muista kulutetuista farkuistani. Tällä hetkellä 3-vuotiaskin on havahtunut siihen, että äidin farkut ovat rikki ja äiti ei tee asialle mitään. Tai siis tekee, mutta jättää silti ne isoimmat reiät paikkaamatta.

En muuten tekstiä kirjoittaessani millään muistanut farkkujen merkkiä, ja koska päällä olevista housuista merkin tarkistaminen tuntui jotenkin työläältä, päätin etsiä blogista edellisen postauksen, missä nämä pöksyt ovat esintyneet ja tsekata merkin sieltä. Jouduin kelailemaan asupostauksia niinkin pitkälle kuin lokakuuhun vuoteen 2016.

Pooloneule Arola (äidin vanha) // farkut Crocker // sukkikset Lindex // nilkkurti Vagabond // korvakorut äidin vanhat // kello Daniel Wellington

2 kommenttia

  1. Noi revityt farkut on kyllä hauskat. Sukkahousut on ihan hyvät lämmikkeet alla näin talviaikaan. Mutta näin miehenä niiden käyttäminen on hieman kyseenalaista. Kokeilin joskus 40 den ihonvärisiä sukkahousuja revittyjen farkkujen alla. Ei niitä suht pienistä reijistä erottanut ollenkaan. Mukavasti lämmittivät tuolla alla. Kuitenkin on jatkuvasti sellainen olo, ettei mies voi näitä käyttää. Muutaman kerran olen näitä kokeillut. Hyvät ja hauskat olisi, jos vaan kehtaisi käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän sun pointin, vaikka kukaan ei huomaisikaan, niin se oma fiilis vaikuttaa niin paljon. Onneksi (toivottavasti!) kohta lämpenee, niin revityillä farkuilla pärjää ilman sukkahousujakin!

      Poista