Synttärivieras ja avarampi makuuhuone


Mitä ihmettä, taas viikonloppu! Tämä postaus on roikkunut jo melkein viikon kutakuinkin valmiina luonnoksissa, mutta iltaisinkin on ollut liian kiire (neuloa ja lukea lähinnä), että sen viimeinen silaus ja julkaisu on koko ajan siirtynyt. Nyt kuitenkin painan sitä julkaise-nappia ennen kuin sammutan koneen tältä päivältä.

Kuopus siirtyi reilu viikko sitten nukkumaan "ison pojan sänkyyn" (nuo kolme sanaa lausutaan topakalla ylpeydellä), joka sijaitsee siskojen luona lastenhuoneessa. Me vanhemmat siis saimme lähes kolmen vuoden jälkeen makuuhuoneen taas pelkästään itsellemme. Samalla yhdelle seinälle vapautui myös tilaa, kun pinnasänky purettiin pois, ja muutenkin varsin kivan kokoinen makkari avartui entisestään.

Kuten lauantaina mainitsinkin, niin keskimmäinen suuntasi eskarikaverinsa syntymäpäiville. Kuvailin yläkerrassa makuuhuoneen uutta ilmettä ja samalla synttäreille valmistautuvaa tytärtä sekä tämän piirtämää korttia, jonka sydänilmapallo on tästä äidistä söpöyden huippu. 

Kuvissa vilahtava puinen lehtiteline on ystäväni Hanna Särökaaren ja Elina Ulvion yhdessä suunnittelema Woodi-halkoteline, joka oli meillä muutaman viikon kuvauslainassa parin muun ihanan jutun kera.


Lähetä kommentti