Uusi pipo viisivuotiaalle


Talvista loppiaista! Tänään olisi tarkoitus käydä lounaalla ystävien kanssa, joista yksi on käväisemässä aina Washingtonista asti, viedä yksi lapsista yökylään ja illalla vielä saunoa miehen puolen mökillä (puulämmitteinen sauna, aikamoista pakkasluksusta!). Ennen päivän menoja kuitenkin kurkkaus tänne blogin puolelle uusimman neulomuksen esittelyn muodossa.

Keskimmäinen valitteli jo ennen joulua, että vanha pipo tuntuu pieneltä. Lyhyen neuvottelun jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen kuviosta ja väreistä (lankalaatikosta löytyneita ylijäämäkeriä kaikki), ja uusi pipo valmistui sopivasti paukkupakkasille. Nyt onkin sitten puikoilla jo esikoisen tilaus: uudet villasukat.

Aika sopivasti nuop pipon värit sopivat tuohon meidän sohvaan tyynyineen. Ja kuten alimmasta kuvasta näkyy, niin meillä sinnitellään vielä joulukoristeiden kanssa. Kuusikin vielä jököttää paikallaan. Sen verran hyväkuntoinen ja varisematon tuo 15 euron yksilö (tämän positiivisen kokemuksen jälkeen Anssi on varmasti entistä ehdottomampi kuusibudjetissaan), että emme ole sitä vielä raaskineet heittää menemään.

Ja ovathan kaikki jo huomanneet käynnissä olevan kalenteriarvonnaan? Siihen on vielä pari päivää aikaa osallistua.

Lähetä kommentti