Kotibileet


Suuntasin viime lauantaina ystäväni luo tapaamaan vanhoja luokkakavereitani. Tilattiin ruokaa Woltilla, pelattiin, juteltiin ja naurettiin. Piristävää vaihtelua useammin suosimiimme ravintolaan sovittuihin treffeihin, joissa meno on usein hieman jäykempää ja kuulumiset tulee vaihdettua perusteellisesti vain vieruskaverin ja muiden lähistöllä istuvien kanssa. Kotibileet siis kunniaan!

Kuvissa tuon viime lauantain asu. Suhtaudun tällä hetkellä kovin ristiriitaisesti tällaisiin näyttäviin korviksiin. Tykkään niistä ihan hirveästi, koen ne osaksi omaa tyyliäni ja sitten en kuitenkaan lähes koskaan käytä niitä. Nytkin olisi tehnyt mieli vaihtaa nämä hapsut hillitympiin, mutta pidin pintani. Ja tuovathan ne muuten melko yksinkertaiseen asuun lisäväriä ja sitä jotakin, mikä näin kevättä päin mentäessä varsinkin tuntuu kivalta.

Pusero Vero Moda / farkut BikBok / nilkkurit Vagabond / korvakorut Tokyon joulumyyjäisistä

2 kommenttia

  1. Tosi kiva asu! Korvikset sopivat hyvin. Itselläni on sama ongelma korvisten kanssa, mutta kun korviksia näkee muilla, niin harmittaa ettei itse pidä isoja koruja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna :-) Joo, se on jännä juttu. Koen, että kaikista koruista juuri korvikset on se minun juttuni ja silti käytän niitäkin nykyään niin hirmuisen vähän.

      Poista