Takkituskailun tulos

Toinen tämän syksyn trendivaatekappale, jossa mielelläni kulkisin, on pitkä villakangastakki vyöllä. Sellainen kylpytakkimalli, tiedättehän. Taas uudelle syys(/kevät)takille ei kuitenkaan ole tarvetta eikä perusteluitakaan, varsinkaan kun nämä syysaurinkoiset päivät pian vaihtunevat astetta märempiin keleihin. Sellaisiin, missä villakangastakissa ei todellakaan kuljeskella. Onneksi kaapista löytyi takki ja vyökin, jotka eivät ehkä ihan aja samaa asiaa, mutta saivat kuitenkin tyytyväiselle mielelle ja helpottivat kaikista pakottavinta kylpytakkihinkua.

Takki Ellos / vyö Mango / huivi Pieces / saappaat Bianco / hame Me&I / neule Asos / sukkikset Lindex / laukku Boden

2 kommenttia

  1. Mä olen tykännyt villakangas-takeista, mutta jotenkin lasten synnyttyä en ole enää uskaltanut käyttää. Meillä kaksi rapa-ripaa juoksee päiväkotipäivän jälkeen suoraan syliin ja en haluaisi kieltää vaatteiden takia halia/syliä... Joten takien kanssa on menty helpommin puhtaan pidettävien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Kuraisten halien lisäksi villakangastakki on näin syyskaudella haasteellinen kun kulkee rattaiden kanssa. Jos sadekuuro yllättää, niin ei ihan tuo sateenvarjon pitely nimittäin onnistu kovin hyvin.

      Poista