Polkkaa ja pilkkuja

Menojen täyteisen viikon ja tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen sitä on ihan hyvillään tällaisesta viikosta, kun kalenterissa ei ole mitään merkintöjä. Vaikka viime viikko ja varsinkin viikonloppu olivatkin aivan huippuja jo senkin takia, että onnistuin muutaman päivän sisällä näkemään hurjan monta rakasta ystävää ja minulle tärkeää ihmistä. Ja päästiinpä vieläpä miehen kanssa ihmisten ilmoille muutamaksi tunniksi ihan kahdestaankin.

Viime viikon keskiviikolle oli varattu myös kampaaja-aika, joka vaihtui "latvojen tasoitus" -ajasta "uusi tukka" -ajaksi hetken mielijohteesta ja Pinterestin inspiroimana pari tuntia ennen treffejä kampaajan kanssa. Uudesta polkkamallista ihastuneena innostuin sitä myös lauantaina ennen päivän menoja laittaamaan, ja viihdyin kylpyhuoneen peilin edessä föönin ja suoristusraudan kanssa peräti puoli tuntia. Oma henkilökohtainen ennätykseni, sillä aikaisemmin hermo on tainnut mennä siinä kymmenen minuutin kohdalla (siksi pidänkin hiuksiani niin usein kiinni).

Uuden polkan seuraksi päälle valikoitui lauantaina pilkkuja, kun sain hakea postista tämän Me&I-kutsuilta tilaamani puseron. Pilkut kiinnittivät huomiota jo ensi kertaa Me&I:n syysmallistoon tutustuessani, enkä vissiin ollut ainoa, sillä pusero ehdittiin välissä jo myydä loppuunkin ennen kuin viimein sain omani.
Pusero ja hame Me&I / sukkahousut Lindex / neuletakki H&M / nilkkurit Ecco / kello Daniel Wellington

Lähetä kommentti