Lehtilauantai

Tätä viikonloppua ehdin jo odottaakin innolla. Eilen nimittäin ainakin meidän lähikaupan hyllyyn ilmestyi kaksi lehtilemppariani. Ruotsalainen äitilehti Mama ja saman lehtitalon perhesisustuslehti Family Living. Tapoihini kuuluu hankkia kummatkin lehdet heti niiden ilmestyttyä. Tällä kertaa vieläpä samana päivänä.

Tuplapäivän lisäksi viikolla ilmestyi myös uusin Kidd.O, jonka senkin tulin ostaneeksi. Nyt on siis luettavaa pitkäksi aikaa. Todellakin, sillä toistaiseksi olen ehtinyt ottaa lehdistä vasta kuvia. Seesteistä lukuhetkeä (jonka siis oli määrä seurata näiden kuvien ottamista) nimittäin häiritsi kunnioitettavan paukahduksen saattelemana puhjennut liian täyteen pumpattu rattaiden kumi ja muutamaa minuuttia myöhemmin tv-tasolta pudonnut lasinen lamppu. Siinä ehti äiti-ihmisen sydän pamppailla pikkuisen ekstraa hetken aikaa, mutta onneksi suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

Kahvin ja lehtien kyytipoikana niinikään lähikaupasta löytyneitä karkkihyllyn uutuuksia, Da Capo Biteseja. Suklaat on nyt syöty, mutta onneksi lehdet odottavat seuraavaa vapaahetkeä.

Lähetä kommentti