Kesäsuosikkeja: kangashousut

Kohta on kulunut vuosi siitä, kun tämä perhe suuntasi aurinkolomalle Turkkiin ja koto-Suomessakin hellivät toukokuiset helteet. Nyt on tilanne kuitenkin erilainen, viisikkomme pysyttelee kotimaassa ja keli täällä on huomattavasti viileämpi vuodentakaiseen verrattuna. Kesän vaatteille on kuitenkin tullut uhrattua ajatus jos toinenkin, ja olenpa pohtinut kesäpukeutumistani hieman yleisemminkin. Tuntuu, että kesävaatteisiini pätevät eri lait, kuin muiden vuodenaikojen pukeutumiseen. En muutenkaan seuraile muodin uusimpia tuulia, mutta kaikkein vähiten teen sitä kesällä. Jo vuosia aikaisemmin kesägarderobiin eksynyt ja hyväksi havaittu vaate voi palvella monta kesää. Ajattelinkin esitellä teille muutamia tällaisia kestosuosikkeja seuraavien viikkojen aikana jokusen postauksen verran. Ensimmäisenä kaivelin blogin kuva-arkistoista esiin asukuvia kangashousuista, joista innostuin tosissani viime kesänä. Haaremiversiona pöksyt ovat kuitenkin kuuluneet suosikkilistalleni jo aikaisempinakin vuosina. Näille on taas käyttöä, jos (toivottavasti ei!) uusimmat ennustukset viileästä kesästä pitävät paikkansa.

Pöksykokoelmiani voisin täydentää vielä kukallisilla versioilla, tai sitten voisin palata alkupisteeseen ja investoida mustaan haaremimalliin. Kollaasin housut poimin teille H&M:n ja Vero Modan mallistoista.


1 / 2 / 3 / 4


P.S. Iskipä muuten aika kova ikävä Turkkiin! Siellä hotellin parvekkeella kolme noista yllä olevista asukuvista on ikuistettu.

Lähetä kommentti