Festaripäivä

Aikamoista, että omalta kotiovelta tarvitsee kävellä vain muutaman korttelinmitan verran ja on keskellä ihmispaljoutta ja mahtavaa festarimeininkiä. Suuntasimme kulkumme Arabian Katufestivaalille heti kahdeltatoista, ja ihmisiä oli jo silloin liikkeellä tungokseen asti. Omien hermojen kannalta siis hyväkin, että liikuimme paikasta toiseen fiilispohjalta, ilman sen kummempia suunnitelmia tai aikatauluja. Vaunujen kanssa eteenpäin pääsi nimittäin varsin hitaasti, ja oli kiva, kun pystyi pysähtymään ja ihmettelemään milloin katutaideteoksia, milloin kirppisantia ja milloin eri esityksiä ihan omaan tahtiin. Rennolla mielellä näyttivät muutkin olevan liikkeellä, sillä festarifiilis oli mitä mainioin ja aurinkokin porotti välillä jopa kuumasti. Poikkesimme kesken kiertelyä myös levähtämässä ja leikkimässä läheisen päiväkodin pihalla, josta sai lisäksi vaikka mitä herkkuja. Nuorimmainen nukkui kolmetuntisen festarikäynnin lahjakkaasti läpi ja havahtui huutavaan nälkään vasta kotona hississä.

Tätä mieltä olen ollut jo pitkään, mutta todetaan se nyt vielä tähän loppuunkin: asutaan kyllä ihan huippu-kaupunginosassa <3

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Kiitos fiiliksistä. Asutaan kulmilla, mutta päivä meni omassa puutarhassa <3 Hauskaa kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ole hyvä:-) Aurinkoista kevättä teillekin! Ilma oli kyllä eilen (samoin kuin tänäänkin) sen verran keväinen, että en yhtään ihmettele, että oma puutarha vei voiton:-)

      Poista