Paikanvaihdos

Ostin perjantaisella kauppareissulla Deko-lehden uusimman numeron (perjantailehdestä saattaa muodostua pian perinne), ja eilen kerkesin sitä jopa vähän lueskelemaankin. Noin 15 minuuttia. Ihan riittävä aika, sillä lukuhetken aikana minut sai valtaansa hinku siirrellä vähän huonekaluja (näin käy muuten tosi harvoin, mikä ei ehkä ole se paras juttu kun tämän blogin aihepiireihin kuuluu myös sisustaminen). Inspiraatio oli niin ylitsepääsemätön, että lehden loppuun lukemisesta ei tullut mitään, vaan oli pakko keskeyttää lepotauko, rynnätä alakertaan ja ryhtyä tuumasta toimeen.

No joo, mistään kovin mullistavasta ei ollut kyse, sillä paikkaa ja tehtävää vaihtoivat vain ruokailutilan nurkassa keittokirjoja säilönyt vanha yöpöytä sekä sohvan kyljessä kyyhöttänyt, erinäisten asioiden säilyttimenä toiminut Ikean turkoosi kärry. Pieni muutos, mutta omiin silmiini merkittävä. Pääsinpä tekemään vielä vaatimatonta asetelmaakin, nyt kun joka paikkaan ulottuvista pikku kätösistä ei vielä ole pelkoa. Tuo vanha lamppu tosin odottaa vielä ehjää sähköjohtoa toimiakseen, mutta eipä se tuolla paikalla paljon valaisisikaan.

Nyt siirryn jatkamaan rauhallista ja pelkästään perheen kesken vietettyä viikonloppua. Viime viikonlopun hälinän jälkeen tällainen kotiviikonloppu (ihmisten ilmoille on pistäydytty ainoastaan eilen kirppisvisiitille ja tänään äänestämään) on kyllä tervetullutta vaihtelua. Ja illalla tietenkin jännätään vaalitulosta. Mukavaa sunnuntaita!2 kommenttia

  1. Ihanan raikas ja inspiroiva blogi sinulla, jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kirsikka, mukava kuulla:-) Tervetuloa mukaan!

      Poista