Turkoosi

Sain Puistolassa-blogin Petralta haasteen (kiitos Petra!), joka alkujaan taitaa olla lähtöisin Syhinä-blogista. Tarkoituksena on valita kodista viisi väriä ja esitellä ne kukin omana päivänään. Jokaisena päivänä haastetaan myös joku mukaan kertomaan oman kotinsa väreistä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan nämä viisi väriä esitellään viikon aikana. Ihan tuohon tahtiin en taida päästä, mutta lähiviikkoina blogissa on siis tiedossa väriteemapäiviä, joista tämä keskiviikko on turkoosi.

Valitsin ensimmäiseksi väriksi lempivärini turkoosin, sillä se on väri, joka itselleni ensimmäisenä tulee mieleen, jos joku kysyy kotimme värityksestä. Yllättävää kyllä, turkoosia väriä on muutamien tuolien lisäksi päässyt lähinnä pieniin yksityiskohtiin. Toisaalta, kuten kuvien määrästäkin voi päätellä, niin niitä yksityiskohtia löytyy meiltä paljon. Viimeisessä kuvassa näkyy muuten myös hämäryytensä vuoksi harvoin kuviin päässyt yläkerran aula, josta on ikkuna-aukko portaisiin ja alakerran eteishalliin.

Haastaisin tällä kertaa mukaan Valkoinen Koti -blogin Cinnabarian. Mielelläni näkisin, mitä värejä teiltä löytyy:-)

4 kommenttia

 1. Kiitos ihanasta haasteesta! <3

  Teiltä löytyi vaikka mitä ihanaa turkoosin sävyssä! Todella kauniita yksityiskohtia! :)
  Huomioni kiinnittyi muuten tuohon suloiseen kyyhkyseen lehtipinon päällä. Se näyttää aivan samalta millainen minulla oli omassa huoneessani kotikotona asuessani. Pitääpä ensikerralla mummolassa käydessä kysäistä missähän se nyt majailee ja jospa se löytyisi niin voisi liihottaa meille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiva jos lähdet mukaan haasteeseen:-) Omasta lapsuudenkodistani tuokin lintunen on peräisin, löysin sen ihan jokin aika sitten kaapin perukoilta ja pakko oli laittaa esille.

   Poista
 2. Oi, tosi ihania turkooseja yksityiskohtia! Kiva kun lähdit haasteeseen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra ja kiitos myös kivasta haasteesta! Seuraava väri on jo suunnittelun alla :-)

   Poista