Lastenhuoneen nukkumisjärjestelyistä

Tämä postaus on suoraan sanottuna hieman myöhässä, sillä lastenhuoneen nukkumisjärjestelyt muuttuivat oikeastaan jo keväällä. Kun yli 2,5-vuotiaaksi pinnasängyssä nukkunut (heh) kuopus rupesi tarvitsemaan tosissaan uutta sänkyä, oli aika miettiä, mitä seuraavaksi. Itselleni on jäänyt omasta lapsuudesta elävästi mieleen sekä serkkujeni että ystäväni Muuramen Jungmanni, ja fiilis oli aika mahtava, kun saimme lainaksi juurikin tuon ystäväni vanhan Jungmanni-parven ja vielä Jollankin. Vaikka Jungmanni onkin tuota nyt jo valikoimista poistunutta matalampaa mallia, ei tyttöjen huolehtivainen isä päästänyt esikoista yläsänkyyn nukkumaan kuin vasta kuukausien kiipeilyharjoittelun ja totuttelun jälkeen kesällä.

Kerrossänkyyn ovat nykyään tyytyväisiä minä, lapset ja sulattelun jälkeen jopa mieskin, ja tuohan tämä ratkaisu lastenhuoneeseen enemmän tilaa myös leikeille.Totuttelukauden aikana tämän sänkysetin lisäksi käytössä oli nimittäin vielä yksi lastensänky.4 kommenttia

 1. Mäkin oon vähän haaveillu kerrossängystä tytöille, et sais just lisää tilaa.. Tuo toinen puolisko ei vaan ole samaa mieltä :) Isosisko kuulema vielä liian nuori moiseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se vähän itseäkin eka jännitti, jos H lähtee keskellä yötä pimeällä vessaan omatoimisesti ja astuu harhaan. Hyvin on kuitenkin mennyt ja se totutteluvaihe oli kyllä ihan hyödyllinen! Ehkä teillekin totuttelun kautta..?:-) Ja tilaa tuli kyllä mukavasti lisää!

   Poista
 2. Meillä ens kuussa kolme täyttävä tyttö nukkuu edelleen pinnasängyssä, kaikki laidat ylhäällä.... Meidän on pitänyt ostaa syksyn aikana tytölle uusi sänky, mut ollaan sairasteltu ja oltu jotenkin jyrän alle jääneitä, niin sänkyä ei ole tullut ostettua... Meilläkin olisi tarkoitus laittaa muksut kerrossänkyyn. Isompi nukkuu Unipuun sängyssä, ja onneksi, vaikka vanha valmistaja meni konkkaan, niin toinen noita sänkyjä valmistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meidänkään pinnasängystä ei saanut laitoja alas. Oikeastaan tuo pinnasänkyily taisi enemmän silloin häiritä mua kuin itse siellä nukkujaa:-) Unipuu on tosi kiva! Meillä oli juurikin Unipuun sänky käytössä silloin kuopuksen pinnasänky-aikoina esikoisella. Luultavasti oltaisiinkin hankittu myös Unipuun kerrossänky, jos ei oltaisi saatu tuota Jungmannia lainaan.

   Poista