Täydelliset äitiysfarkut

Olenkin jo aikaisemmin tainnut mainita, että toistaiseksi äitiysvaatehankintoja on tullut tehtyä pelkästään äitiysfarkkujen ja -sukkahousujen muodossa. Yläosat, mekot ja hameet ovat ainakin vielä löytyneet omasta vaatekaapista sekä vanhoista äitiysvaatteista. Pallo kasvaa tosin siihen tahtiin, että mahdollisesti jotain trikoista ja joustavaa saattaa vielä ilmaantua ostoslistalle.

Löysin jo ensimmäisen raskauden aikana Asosin äitiysvaatevalikoimien äärelle ja Asosilta tein tähänkin raskauteen liittyvän ensimmäisen vaatehankinnan. Etsittyäni oikeastaan keväästä asti täydellisesti kulutettuja farkkuja, löysin ne nyt syksyllä mammafarkkujen muodossa. Olen melko allerginen vaatteille, jotka viestivät olevansa äitiysvaatteita, sekä myös ns. "ihan kivoille" kompromissivaatteille, joita on ostettava paremman puutteessa erikoistilanteen (eli tässä tapauksessa raskauden) vuoksi. Tietenkin lisäksi myös hinta vaikuttaa asiaan, kun kyseessä on vaatekappale, jota tulee käyttämäään maksimissaan puoli vuotta. Nämä pöksyt kuitenkin kelpuuttaisin vaatekaappiini mennen tullen normaalioloissakin (jopa siinä määrin, että eroahdistus kevättalvella voi olla melkoinen). Jos oikein pistäisin ranttaliksi, niin voisin täydentää seuraavien kuukausien farkkuvarastoja vielä näillä.


Toppi Bull&Bear / neuletakki H&M / farkut Asos Maternity / alustoppi Cubus / kengät Duffy / käsikoru tuliainen Unkarista

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Lähetä kommentti