Lokkeja ja variksia

Olin jossain vaiheessa mieltynyt mekkoihin, joiden heti rinnan alla oleva leikkaus oli tällaiselle melko huonoryhtiselle epäedullinen. Minulta nimittäin tiedusteltiin usein, olenko raskaana ja pariin otteeseen jopa onniteltiin suoraan perheenlisäyksen johdosta. Traumatisoiduin näistä kokemuksista sen verran, että mekot ovat lojuneet vaatehuoneessa jokseenkin käyttämättöminä (osasta olen hankkiutunut jo eroonkin). Hassua ja ironistakin, että nyt, kun oikeasti olen raskaana, nuo samaiset mekot piilottavat orastavan vauvamahan varsin tehokkaasti.

Tästä mekosta 5-vuotias totesi tänään seuraavaa: "Toi on toi varismekko." Äidin ilmeen nähtyään neiti korjasi sanomisiaan: "Ei vaan siinä on mustia lokkeja".

Lämmin yhteiskiitos vielä kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Olette ihania <3
Mekko Asos / legginsit Asos Maternity / huivi Turkista / ballerinat Warehouse / neuletakki H&M

4 kommenttia

 1. Ihana ihana ihana. Itse ostin samantyyppisen kuosin: http://syvalta.blogspot.fi/2014/08/kaks-kertaa-paaskyt.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, itsekin omistan kaksi pääskykuosista mekkoa jo ;-) Tosi ihana tuo sinunkin löytösi!

   Poista
 2. Oi, miten ihana uutinen!! Paljon Onnea! ♥
  Minäkin jossain vaiheessa luovuin parista lintumekkosi mallisesta mekosta, kun katsoin jo itsekin peilistä, että olenkohan raskaana. :D Lintukuosi on kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi <3 Jossain vaiheessa kävi jo mielessä tämän mekon tuunaaminen kun se kivasta kuosistaan huolimatta meinasi tuon leikkauksen takia jäädä käyttämättä. Nyt sillä on ainakin varmasti käyttöä kuitenkin taas seuraavat puolisen vuotta :-)

   Poista