Kengistä ja sukupuolesta

Kenkäkauden vaihtumisesta iloitseminen alkaa mennä jo kohtuuttomiin mittasuhteisiin. Sen verran fiiliksissä olen kaivaessani syys- ja talvikenkiä laatikoistaan yhdet kerrallaan taas käyttöön. Ensimmäisenä vuorossa olivat Cloun bootsit ja seuraavat pääsevät suunnitelmien mukaan käyttöön huomenna.

Kävin alkuviikosta hakemassa tyttöjä päiväkodista tässä samaisessa asussa. Bussissa kotimatkalla jonkin verran alkoholin vaikutuksen alainen mukava setä jutteli ensin tytöille ja kiinnitti sitten huomionsa nahkatakin alta pilkottavaan vatsaani todeten, että "Ja sieltä on poika tulossa". Naureskellen vastasin, että vielä ei asiasta ole tietoa, mutta että mies ainakin toivoisi, että olisi. Setä ennätti siihen vielä kertoa sanasen omasta lapsuudestaan ennen kuin antoi meille ystävällisesti tietä jäädä pois bussista.

Ensi viikolla tuohon näköjään muidenkin kuin meidän perheen mieltä askarruttavaan kysymykseen saadaan vastaus, sillä suuntaamme tiistaina rakenneultraan. Päällimmäisenä jännityksen aiheena tietenkin on, onko vauva kunnossa, mutta kyllähän tuo kysymys vauvelin sukupuolestakin jännittää, sillä olemme päättäneet, että haluamme kuulla sen, jos se vain on mahdollista ultrassa nähdä. Itselläni on ehkä pikkuisen enemmän sellaisia viboja, että meille tulisi kolmas tytttö, mutta katsotaan...

Mekko Boden / nahkatakki New Look / kengät Clou / huivi H&M (miesten puoli) / legginsit Asos Maternity
 

2 kommenttia

  1. Itselläni on ehkä pikkuisen enemmän sellaisia viboja, että meille tulisi ensimmäinen poika, mutta katsotaan...

    Anssi

    VastaaPoista