Synttärisankari

Hieman viiveellä mennään, sillä olen ollut 32-vuotias jo viiden päivän ajan. Syntymäpäivänä hymyilytti, kylmä ilmakaan ei niin haitannut ja asukuvatkin ikuistettiin sopivasti naapuritalon turkoosin sävyinen kaakeliseinä taustana.

Synttäreiden kunniaksi kaivoin pitkäaikaisäilytyksestä esiin myös aikoinaan itselleni kandivalmistujaislahjaksi ostamani Friis&Companyn valkoisen laukun. Enpä ole kyseistä veskaa tainnut käyttää vuosiin, sillä kun haimme lapset yökylästä ja lähtiessä heilautin laukun olalleni, hätääntyi 4-vuotias luullessaan, että äiti aikoo ottaa mukaan nyt ihan väärän laukun. Laukku sai epäileviä katseita vielä senkin jälkeen, kun olin tilanteen tyttärelle selvittänyt. Äidin tyyliä ja vaate- ja laukkuvalintoja seurataan siis kotona tarkasti.

Maksimekko Warehouse / nahkatakki New Look / t-paita Mango / neule Mango / huivi Pieces / kengät H&M / laukku Friis&Company / kaulakoru ystävän tekemä

10 kommenttia

 1. Paljon Onnea! Kivan näköinen asu. Kaulakoru näyttää hienolta. Miten se on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Se on tehty vanerista, ilmeisesti kaksi vaneripalaa, joista toinen maalattu, on liimattu yhteen ja sitten koru on vielä lakattu.

   Poista
 2. Kaunis synttärisankari. Hyvä location löytyi kuvalle selvästi!

  Anssi

  VastaaPoista
 3. Onnea 32-vuotiaalle! :D
  Asu on tosi kiva ja tausta tuo kivan eksoottisen vivahteen! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea, kiva asu! Nahkarotsi toimii (lähes) aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-) Toivotaan, että nää nahkatakkikelit kohta loppuisi ja se kunnon kesä alkaisi..!

   Poista