Pidempi versio

Jos edellispostauksessa mm. nähty raidallinen hame kuuluu niihin tyylini kulmakiviin, niin ei liene ihme, että Turkissa tulin tehneeksi myös todellisen heräteostoksen hankkiessani tämän raidallisen maksimekon. Raitojahan ei voi koskaan olla liikaa. Ja Suomen kesän vaihtelevan ilmaston huomioon ottaen ei muuten maksimittaisia mekkoja ja hameitakaan. Maata viistävät helmat joko lämmittävät tai viilentävät tarpeen mukaan ja silti ne ovat niin kesäisiä. Täydellistä.
Mekko Pologarage / neule Mango / kassi äidin vanha / käsikoru tuliainen Unkarista / korvakorut Tokyon joulumyyjäisistä 2013 / ballerinat H&M

4 kommenttia

 1. Hello! I never thought of wearing a maxi dress like that, under a sweater, it looks really nice, I don't own a maxi dress but now I'm thinking I should. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Shey! For me maxi dresses are important summer essentials (and they are perfect for Finnish summer too), I could not live without them;-)

   Poista
 2. Ihana mekko! Mä en tajua mikä muhun on iskenyt, oon niin raidan perään nykyään. :D Ei ole kauaakaan kun vielä vannoin että ei ikinä raitaa mun pöäälle. Nyt en muuta käyttäiskään . :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helkku! Joo, on se kumma miten raita vie mukanaan;-)

   Poista