Basaarisaalis

Marmaris on myös oikein mainio lomakohde shoppailun kannalta. Suomessa tuntemattomia, kivan näköisiä ja oloisia vaatekauppoja -ja merkkejä riitti runsaasti ja hinnat olivat jos eivät aina hätkähdyttävän edullisia, niin kuitenkin edullisia.

Ja sitten tietty ne basaarit. Niitä kiertelimme useana iltana. Aikamoinen putiikkien labyrintti. Itse menetin suuntavaistoni saman tien yhteen kauppaan poikettuani, mutta Anssi sen sijaan pysyi hyvin kartalla ja johdattikin meidät aina juuri oikeaan kauppaan ja paikkaan. Tinkimistä harrastimme melko maltillisesti (tuntui jotenkin tyhmältä ruveta urputtamaan kauheasti jo muutenkin alhaisista hinnoista), mutta onneksi Marmariksessa asuva serkkuni oli tässä apuna yhtenä iltana, jolloin saimme tehtyä suurimman osan hankinnoista "turistihintoja" edullisemmin.


Alkuperäinen suunnitelmani oli ostaa nahkaiset läpyskät, laukku ja ehkä jotain koruja. Basaareista tarttui kyytiin kyllä ne nahkaiset läpyskät (juuri sellaiset simppelit, mistä olin haaveillutkin), mutta muu olikin sitten ylimääräistä. Kuitenkin pysyttelin siinä alkuperäisen suunnitelmani toisessa osassa, että ostokseni todellakin olisivat Turkki-ostoksia. Helposti yhdistettävissä ostomaahan. Huiveja hankin kolme, koska en vain voinut (taaskaan) vastuttaa ihania värejä ja kuoseja. Pussukoista pienempi on juuri sopivan kokoinen puhelimelle tai pienenä lompakkona ja isompaa suunnittelen käyttäväni kirjekuorilaukkuna. Keraamisista kulhoista toinen on jo päässyt makuuhuoneen lipaston päälle säilömään jokapäiväiviä koruja. Todellinen heräteostos olivat värikkäät haaremihousut ja niistä tulette varmasti kuulemaan (ja näkemään) myöhemmin;-)
2 kommenttia

 1. Kivoja juttuja oot löytänyt ja paljon!;)
  Jenni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:-) Oon kyllä itekin tyytyväinen! Kohta säkin pääset lomashoppailemaan;-)

   Poista