Loman ensimmäinen asu

Kotona ollaan jälleen. Turkki ja Marmaris tarjosivat kaikkea sitä, mitä lähdettiin hakemaankin: aurinkoa, lämpöä, herkullista ruokaa, ystävällisiä ihmisiä, shoppailua ja rentoutumista. Nyt toivottavasti jaksaa paahtaa seuraavat kiireiset neljä viikkoa uudella energialla kesäloman alkuun saakka. Lomasta ja Turkista tulette kuulemaan lähiviikkoina enemmänkin, sillä kuvia, tunnelmia, kokemuksia ja asuja kertyi aikamoinen määrä jaettavaksi. Ja jos joku on muuten menossa kesän aikana Marmarikseen tai harkitsee kyseistä kohdetta lomalleen, niin kysykää ihmeessä, jos jotain tulee mieleen!

Aloitetaan nämä Turkki-viikot ensimmäisen illan asulla. Matkalaukun sisällön esittelin täällä ja täytyy sanoa, että pakkaaminen onnistui paremmin, kuin uskalsin odottaakaan. Mukaan lähteneistä vaatekappaleista sai loihdittua lempiasun joka päivälle. Turhaakin tuli hieman pakattua mukaan, tuubitoppi ja maksimekko nimittäin roikkuivat koko viikon hotellihuoneen vaatekaapissa. Kengistä puolestaan mustat Crocsit olisivat voineet yhtä hyvin jäädä kotiin.

Vaikka päivällä oli kuuma, lähes 30 astetta, niin illat olivat vielä sen verran viileät, että pitkät kangashousut eivät olleet yhtään liikaa. Ensimmäisenä iltana pelasin varman päälle ja valitsin pariksi pitkähihaisen puseronkin.


Pusero Vero Moda / housut Only / kengät Asos / korvakorut matkamuisto New Yorkista / laukku Boden

Lähetä kommentti