Kodin tilapäivitys

En ole ihminen, joka nauttisi siivoamisesta. Tykkään toki lopputuloksesta, mutta itse siivous suoritetaan hampaita kiristellen. Vappuaattona kuitenkin olosuhteet olivat niin suotuisat, että tuota siivoussessiota tulee varmasti jälkeenpäin muisteltua haikeudella. Olin yksin kotona, mielen valtasi kutkuttava odotus, sillä illalla oli tiedossa kivaa ohjelmaa ja ystäviä, aurinko paistoi, kuuntelin kuulokkeilla Kentin uutta levyä ja saatoin vähän jo lauleskella mukanakin. Imurointi ja lattioiden pyyhkiminen sujui kuin leikiten. Toisin sanoen, olisipa vappu ja ilmestyisipä Kentiltä levy useammin, niin meillä olisi tooosi siistiä!

Sitten näihin kuviin. Sisustusrintamalla ei ole tapahtunut mitään. Pitkään aikaan. Ja kuvaajalta puuttuu mielikuvitusta. Blogin arkistoista löytyy tismalleen samanlaisia kuvia (sohva tosin on ehkä nyt vähän likaisempi), kuin nämä, mutta kun siististä kodista niitä kuvia on niin kiva ottaa. Tässä siis samat nurkat (lähes) reaaliaikaisina.


2 kommenttia

  1. Hih, mulla sama fiilis, samoista nurkista tulee aina otettua kuvia, mutta kiva on ainakin muiden kuvia katella, vaikka samoista nurkista olisikin :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on kyllä totta, en ole kertaakan blogeja lukiessani aatellut, että "taas toi sama nurkka", aina niitä on ollut kiva katella. Mukavaa viikonloppua myös sinne:-)

      Poista