Naulakkonurkka

Oman naulakon hankkiminen lapsille on ollut mielessä usein, oikeastaan aina, kun saavutaan kotiin ja tytöt heittävät ulkovaatteensa lattialle hallitsemattomaan kaaokseen. Syy ei ole niinkään oma-aloitteisuuden puute, vaan ihan käytännön seikka. Metrin mittaisen on hieman vaikea ripustaa vaatteitaan henkariin, joka roikkuu korkealla oman pään yläpuolella.

Syy siihen, että asiaan löytyi ratkaisu vasta nyt, on luonnollinen. Sopivaa naulakkoa ei löytynyt aikaisemmin. Kunnes sitten muutama viikko takaperin tähän mennessä paras vaihtoehto osui käteen Clas Ohlsonilla. Naulakko kiinnittyi seinään ennätysajassa (n. 2 viikkoa, patistamatta!) ja nyt ulkovaatteetkin kulkeutuvat tyttöjen toimesta siihen roikkumaan uutuudenviehätyksen voimalla lähes joka kerta. Helmi on isosiskouden suomilla valtuuksilla varannut yksimielisesti itselleen sen koukun, jonka nuppi on vaaleanpunainen.
10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, olin kyllä tosi tyytyväinen, kun vihdoin löysin tämän:-)

   Poista
 2. Kiva yhdistelmä, meillä on myös tuo valkoinen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva! Sopii teidän sisustukseen perfect😊. siellä Lastenhuone.fi:ssä oli samantyylinen naulakko mut siinä nuo nupit oli sellasia värittömiä niinku timantteja, mä niin haen sen sieltä sitten uuteen eteiseen😉 Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, noi värilliset nupit oli musta niin meille ja tytöille :-) Uuu, timantteja, kuulostaa hyvältä!

   Poista
 4. Kiva naulakko ja sopii hyvin tuon ns. aikuisten naulakon kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Ovat tosiaan melko samanlaiset, vaikka ne onkin ostettu eri kaupoista:-)

   Poista
 5. Aivan ihana tuo naulakossa roikkuva pöllöreppu! Mistä tuollaisia löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Pöllöreppu on ostettu jokunen vuosi sitten Accessorizesta, mutta valikoimissa on kyllä nykyäänkin just tuollaisia söpöyksiä!

   Poista