Kaikki Etsy-ostokseni

Sunnuntaipäivän ratoksi päätin koota teille yhteen postaukseen kaikki Etsystä tekemäni hankinnat. Tuo ennen kaikkea käsintehtyjen tuotteiden aarreaitta ja hirmuisen määrän pieniä putiikkeja sisältävä nettikauppa tarjoaa loputtoman määrän ihania juttuja niin kotiin, pukeutumiseen kuin lapsillekin. Ja varmasti vielä paljon enemmän.

Itse olen ollut Etsystä tekemiini ostoksiin todella tyytyväinen ja palvelu on ollut aivan huippua. Paketit ovat tulleet perille parissa viikossa niin Yhdysvalloista kuin Thaimaastakin, Euroopasta puhumattakaan. Usein tuotteet ovat olleet ihanasti pakattuja ja mukana on saattanut tulla jotain mukavia yllätyksiäkin, ainakin aina henkilökohtainen viesti tekijältä.


Aluksi tutustuin Etsyyn etsiessäni printtejä kodin seinille ja niitä onkin tullut tilattua. Yllä olevan kuvan linnut ovat täältä ja aakkoset täältä. Lastenhuoneen numerot ja aakkoset puolestaan tästä putiikista.Vuoden 2013 kalenterit hankin myöskin Etsysta. Korttikokoisen seinäkalenterin täältä ja toisen mukana kulkevan version täältä.Makuuhuoneen Studio Snowpuppen lamppu on sekin niinikään tilattu Etsyn kautta täältä. Viimeisimmät Etsy-hankintani ovatkin olleet koruja. Kaulakorun tilasin viime keväänä täältä ja korvakorut ostin itselleni pikkujoululahjaksi täältä.Suosittelen siis ehdottomasti kurkkaamaan Etsyn tarjontaa, jos mieli tekee ostaa jotain persoonallista ja ihanaa (ja tietenkin omassa tapauksessani myös värikästä). Itse tilasin Etsystä jotain taas viime viikolla, siitä toivottavasti myöhemmin lisää;-)

9 kommenttia

 1. Ihania ostoksia olet Etsystä tehnyt. Piti heti pari sinun kauppaa käydä likkaamassa itsellekin suosikkeihin. olen myös paljon tilaillut etsystä: korutarvikkeita, koruja, kankaita, printtejä... On se kyllä ihana paikka. Kiitos kun teit tällaisen postauksen. On aina kiva saada uusia etsy-linkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että postauksesta löytyi heti uusia lemppareita! Etsy on niin mahdottoman laaja paikka, että muiden vinkkejä lukisin itsekin mielelläni:-)

   Poista
 2. Ihania! Etsy on minunkin suosikkiostospaikkoja. Varsinkin personallisia lahjoja tulee hankittua sieltä: joululahjaksi korvakorut kälylle, vaatteita lapsille ja miehelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, varsinkin lahjojen hankkimiseen Etsy on todella hyvä ostospaikka!

   Poista
 3. Ylimmän kuvan Schwarzenegger on Tukholmasta- mikäs sen meidän useinkäydyn trendiliikkeen nimi olikaan.. ?

  Anssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockhome, mutta jouduttiin jo toissa reissulla toteamaan, että ainakin se Kungsgatanin liike oli lopetettu:-(

   Poista
 4. Minulla on ihan tuo Etsy vielä kokematta. Uskaltaako edes mennä kurkkimaan :) Ihanat korut olet ostanut. Varsinkin tuossa kaulakorussa on niin kauniit värit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Suosittelen, mutta myös varoittelen: sieltä löytyy varmasti kaikkea ihanaa;-)

   Poista
 5. Luin juttusi Etsystä ja ostaminen sieltä kiinnostaisi . Mitä maksutapaa olet käyttänyt tai suosittelisit ?

  VastaaPoista