Neljäs


En oikein edes ymmärrä, miten olen saanut pidettyä tämän uutisen salassa teiltä näin kauan (varsinkin instan puolella asukuvien ottaminen on ollut välillä aika haasteellista), kun pallo on jo ihan kunnon kokoinen. Mutta nyt viimein aika tuntuu oikealta kertoa. Meille syntyy syksyllä neljäs lapsi <3
2 kommenttia

  1. Onnea, onnea! Innolla lukisin, mitä ajatuksia teillä on asiasta ollut. Itse olin aina kuvitellut, että toivoisin kolmea lasta, mutta sitten tuli vielä tunne, että perheestämme puuttuu joku. Nyt neljän äitinä varmaan ikuinen vauvakuume, mutta ehkä näin on just ihan paras:)! "Onneksi" itsellä ikää 40 v - montako lasta olisikaan, jos olisi nuorempana aloittanut;). Ihanaa, kun lapsilla on sisaruksia. Kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Tästä aiheesta voisin kirjoittaa vaikka postauksen joku kerta. Mies on aina halunnut neljä lasta, itselleni se oli selvää vasta kolmannen jälkeen. Kolmannen aikana palaset loksahtivat kohdalleen, kaikki oli niin seesteistä (ei enää samanlaista epävarmuutta kuin esikoisen kanssa, ei samanlaista kaaosta kuin kahden pienen kanssa) ja tuntui, että "viimeinkin hallitsen tämän" ja halusin kokea kaiken sen ihanuuden vielä uudestaan.

    VastaaPoista