Kirppishousut


Olen jo aikaisemmin huomannut, että kirppiksillä kannattaa käydä usein, jos haluaa tehdä suunniteltuja löytöjä. Heräteostokset onnistuvat kyllä silloin tällöin poikkeamallakin, mutta "ostoslistan" täyttäminen vaatii useampia käyntikertoja. Esimerkiksi kuopuksen koko garderobi löytyi lähestulkoon kokonaisuudessaan Vekarakirppikseltä, kun se vielä oli jokapäiväisen kulkureittimme varrella.

Viime syksynä poikkesin Viiskulman Relovessa säännöllisesti kerran viikossa, ja noilta käynneiltä mukaan lähti mm. hankintalistalla jo tovin keikkuneet mustat housut. Kaavailin housuja käytettäväksi juurikin näin, lahkeet käärittyinä tennareiden kanssa, ja koska housut löytyivät vasta loppuvuodestaa, sain ne kunnolla käyttöön vasta nyt.

Säännölliseksi on muuttunut myös keväinen visiitti Vanhan Herttoniemen pihakirppikselle, josta löytyikin tällä kertaa vaikka ja mitä (kuvatodistetta löytyy Instagramin puolelta). Osan löydöistä kiikutin jo suoraan mökille, mutta lisäksi oma tyyli sai täydennystä muutamilla vaatekappaleilla, jotka mieskin kotona totesi minun näköisikseni. Niistä varmasti lisää myöhemmin.

Housut kirppikseltä (2018)  // t-paita Vero Moda (2016) // villatakki itse tehty (2018) // lenkkarit Adias Gazelle (2018) // laukku PIHKA collection (2019)

Lähetä kommentti