Kauluspaita ja neule


Olen varmasti maininnut aiemminkin, että vaikka teenkin töitä kotona, niin pukeudun joka aamu ihan oikeisiin vaatteisiin. Tämä on tietenkin usein itsestäänselvää, koska arkiaamut alkavat aina tarhalaisen tai koululaisten viennillä, enkä siis oikeastaan koskaan jää heti herättyäni kotinurkkiin työskentelemään. En kuitenkaan usko, että pystyisin muutenkaan tekemään töitä kotivaatteissa. Kunnolliset päivävaatteet antavat työpäivään ryhdikkyyttä, eikä sitä rupea niin helposti maleksimaan ja tekemään muita juttuja, kun on "työvaatteet" päällä.

Kauluspaita ja neule -yhdistelmä ei ajatustasolla oikein istu omaan tyyliini, vaan tuntuu jotenkin liian asialliselta. Mutta toisaalta jos neule ja kauluspaita ovat omaan makuun sopivia, niin toimiihan tämäkin parivaljakko. Kukallinen pusero on seurannut mukana jo useamman vuoden, ja olen aikaisemmin pukenut sen mm. tällä ja tällä tavoin. Toinen asukokonaisuus tämän neuleen kanssa löytyy täältä.

neule omatekemä (2017) // farkut Lee (2017) // pusero Pieces (2015) // kengät Pomar (2018) // korvakorut äidin vanhat

2 kommenttia

  1. Näyttää kivalta! Hyvä idea laittaa kuvia siitä, miten on yhdistellyt vaatetta aiemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna:-) Olen joskus miettinyt, että voisin tehdä ihan postauksiakin siitä, miten olen jotakin tiettyä vaatekappaletta käyttänyt ja yhdistellyt, mutta päätin nyt kokeilla tällaista linkityslähestymistapaa.

      Poista