Arkinaaman kaunistajat


Olen jo aikaisemmin siirtynyt kasvojenhoidossa käyttämään lähestulkoon pelkästään luonnonkosmetiikkaa, mutta nyt olen alkanut muuttaa myös meikkiarsenaaliani luonnonmukaisemmaksi sitä mukaa kuin tuotteet loppuvat. Meikkivoiteissa olen luottanut jo puolisen vuotta Laveraan, jonka valikoimista minulla on tällä hetkellä käytössä Soft Liquid Foundation. Sopivasti (ei tosin täysin) peittävä koostumus sulautuu ihoon ja kestää iltaan saakka. Tälle talvinaamalle ihanteellinen sävy on Ivory Light 01.

Uusinta kokeilua edustaa Avrilin musta perusripsiväri Le Mascara. Toimii erinomaisesti perusripsarina, ei varise tai mustaa silmänalusia. Hintakaan ei ole paljon sen pahempi kuin aikaisemmin käyttämässäni markettimaskarassakaan. Positiivinen yllätys!

Sitten vielä yksi lisä arkimeikkiin. Olin kiinnostunut näkemään ja kokemaan minkälaisia meikkejä loppuvuodesta lanseerattu suomalainen Korento by Flow Cosmetics toisi markkinoille. Korennon huuli- ja poskivärejä voisi nimensä mukaisesti käyttää huulien lisäksi poskipunana (ja jopa luomivärinäkin), mutta itse olen tyytynyt levittämään punaa lähes yksinomaan huulille. Sävy Rasberry on täydellinen arkisävy.


2 kommenttia

  1. Juuri passeli postaus. Olen miettinyt jatkuvien iho ongelmieni takia siirtymistä lähes luonnonkosmetiikkaan. Täytyypi käydä hakemassa testiin. Kiitos neuvosta! Itse törmäsin Prismassa Varpu merkkiseen shampoo ja hoitoaine, jotka ovat vegaanisia ja suomalaisia. Eikä ollut hinnalla pilattuja! -Jude

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tämä postaus oli hyödyllinen:-) Itse olen ainakin huomannut luonnonkosmetiikkaan siirtymisen positiiviset vaikutukset ihollani. Ja kiitos shampoo-vinkistä! Seuraavaksi olisikin vuorossa hiustuotteiden vaihtaminen luonnonmukaisiin.

      Poista