Hyvää itsenäisyyspäivää


Ihanaa itsenäisyyspäivää ja terkut somelomalta! Eräs massiivinen työprojekti on pitänyt niin kiireisenä viimeiset kolme viikkoa, etten ole ehtinyt viettää aikaa sosiaalisessa mediassa, mutta eilen sain viimeinkin lähetettyä työn eteenpäin asiakkaalle. Monta syytä juhlaan tänään siis. Meidän perhe suuntaa kohta Oodiin ja sitten vielä ravintolaillalliselle. Äiti onkin poikkeuksellisesti jo valmiina lähtöön (kuulun siis yleensä niihin naisiin, joita loput perheestä odottaa ärtyneenä autossa).

Sen verran olen somea viime aikoina seurannut, että olen kiinnittänyt huomiota muutamien bloggaajien uuteen tapaan merkitä asupostauksiin vaatteiden tietojen yhteyteen niiden hankkimisvuosi/käyttöönottovuosi. Mielestäni helppo tapa tehdä omaa kulutusta näkyvämmäksi, joten samaa ajattelin koettaa itsekin (tuntuu vain, että muisti ei riitä viime vuotta pidemmälle).

pusero Moss Copenhagen (2018) //  hame Nosh (2017) // sukkikset Swedish Stockings (2017) // nilkkurit Vagabond (2017) // korvakorut Maanantaimalli

Lähetä kommentti