Seesteinen lauantaiaamu


Tänään oli kyllä aika onnistunut lauantaiaamu. Melko kaoottisen, mutta kohtuullisen myöhäisen (klo 9) herätyksen ja aamupuuron jälkeen ei ollut kiire minnekään ja kaikki syventyivät tekemään omia juttujaan. Mies luki, kuopus leikki autoilla ja tytöt helmillä. Itse karkasin takaisin yläkertaan neulomaan aamukahvin ja kameran kanssa. Puikoilla on nimittäin tällä hetkellä uusi neule, mutta vanha lanka. Vuoden vähäisen käytön jälkeen tämä neule nimittäin sai purkutuomion ja on nyt muotoutumassa uudeksi. Ja tällä kertaa on ihan oikea ohjekin. Kyllä on muuten helppoa, kun ei tarvitse itse laskeskella ja pähkäillä silmukoita ja mittoja. Sen kun seuraa vain (norjankielistä) ohjetta.

Finlaysonin värikkäiden lakanoiden lisäksi liinavaatekaapistamme löytyy tämä yksi valkoinen lakanasetti (joskus saatu kaupanpäällisenä H&M:n postimyynnistä, muistatteko vielä ne ajat?). Jotenkin nuo valkoiset lakanat tulee valittua aina silloin, kun kaipaa pikkuisen lisää ylellisyyttä. Vaikka pehmeät ja kuluneet lakanat ovatkin kaukana niistä jäykähköistä hotellilakanoista, ne ovat silti (tai ehkä juuri siitä syystä) ihan täydelliset.

2 kommenttia

  1. Ihanat kuvat, tosiaan seesteistä. Täällä on myös aloitettu sukkaprojekti, esittelin jo ekan tuotoksen, joka jää prototyypiksi. Piti vähän soveltaa ja luovuus - no jaa, sitä joko on - tai sitten ei ole. Hehhe. Meillä on myös nuo samaat lakanat. Saatu varmastikin juuri kaupanpäällisinä. :) Esittelethän neuleen, kun se valmistuu. Ihanaa sunnuntain sadepäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eipä usein kyllä viikonloppuisin pääse tällaisesta seesteisyydestä nauttimaan. Tsemppiä sukkaprojektiin, mullakin juuri sukkapuoli kaipaisi lisää harjoitusta, varsinkin nyt kun mummun tekemät alkaa olla jo puhki kulutettuina <3 Ja kyllä, valmista tekelettä sitten luvassa kun neule valmistuu. Mukavaa iltaa sinne :-)

      Poista