Ennen myrskyä


Olimme viime lauantaina Anssin kanssa treffeillä ja istuimme kaikessa rauhassa ravintolassa Katajanokalla, kun Kiira-myrsky pyyhkäisi Helsingin yli. Kävimme ravintolan ovella kurkkaamassa, kuinka paljon sitä vettä oikein tuleekaan, mutta salamoita ja tuulenpuuskia emme juuri nähneet. Ukkosmyrskyn todellisen voiman ymmärsimme vasta suunnatessamme Katajanokalta Kaisaniemen puistoon, missä puita oli kaatunut, oksia katkennut ja autojen takalasejakin mennyt siinä rytäkässä rikki.

Myrskyä edeltävä päivä oli varmaankin tämän kesän lämpimin. Helle helli ja aurinko paistoi. Niissä fiiliksissä aloitimme treffi-iltamme, vaikka näitä kuvia ottaessa alkoikin jo uhkaavasti hämärtää. Illan asuksi valikoituivat culottesit ja kukallinen kimono. Vuodesta toiseen säilötty kimono kestää konmarinoinnit ja kirppiskarsinnat, vaikka se tänäkin kesänä on ollut päällä vain tämän yhden kerran.

Kimono H&M / culottesit Lindex / toppi Gina Tricot / kassi äidin vanha / sandaalit kirppikseltä / kello Daniel Wellinngton / korvakorut Tokyon joulumyyjäisistä

Lähetä kommentti