Kesäkosmetiikkaa


Vaikka loma lähenee uhkaavasti loppuaan, niin kesää on onneksi vielä jäljellä. Tämä mielessä en epäröinyt, kun viimein viikko sitten löysin täydellisen kesäpunan huulille. Olen viime kesästä lähtien etsiskellyt (en kovin aktiivisesti tosin) oikean sävyistä korallista huulipunaa ja nyt se lopultakin löytyi Lumenen Nordic Seduction Creamy -huulipunien joukosta (sävy 12 Kukkaseppele). Ei liian vaalea, eikä liian oranssi, vaan juuri sopiva korallinsävyinen punainen (eipä ole Anssikaan päässyt heittämään Sekaisin Marista -kuittailuja).

Nuo muut putelit ovatkin sitten olleet käytössä jo kesän alkumetreiltä saakka. Algamariksen sävytetty aurinkovoide kasvoille on ollut ihan huipputuote, ja sitä olenkin käyttänyt meikkivoiteen sijaan niin Italiassa kuin Suomessakin aurinkoisina päivinä. Imeytyy ihan hirmu hyvin ihoon ja tuntuma muistuttaa enemmän meikkivoidetta kuin aurinkovoidetta.

Toinen luonnonkosmetiikkaa edustava aurinkotuote on tuo loppuun käytetty Algamariksen aurinkosuojaspray, joka sekin on ollut varsin toimiva (ja uskomattoman riittoisa!) tuote. Tämäkin voide imeytyy ihan hurjan hyvin, eikä jätä ihoa tahmaiseksi. En juurikaan käytä kesäisin hajuvettä (koska aurinko ja ampiaiset) ja siitä syystä lisää plussaa tulee tämän tuotteen kohdalla mm. kookokselle vivahtavasta tuoksusta.

Moroccanoilin hoitoöljy on käytössä kesät talvet. Kesällä sen tehtävänä on hoitaa hiuksia ja erityisesti auringossa kuivahtavia latvoja sekä ilahduttaa tuoksullaan.

Ennen lomamatkaamme elvytin myös parin vuoden takaisen perinteen ja kävin värjäyttämässä ripset. Onpa ollut ihan superhelppoa, kun ripsivärin on voinut unohtaa, ja lisäksi värjätyt ripset muodostavat jotenkin raikkaamman ja meikittömämmän ilmeen kuin ripsivärillä suditut silmät. Tämä siis itselle muistiin taas ensi kesäksi!


Lähetä kommentti