Kesäinen asu Hangosta


Ihan ilman automatkailua emme suinkaan nyt loman toisella puoliskolla ole olleet, sillä vietimme eilen ihanan, aurinkoisen ja lämpimän (!) kesäpäivän Hangossa. Kesäfiilikseen vaikuttivat miljöön ja sään lisäksi merkittävästi myös naftaliinista kaivettu kesäkassi, jonka käyttöä olen säästellyt huolestuttavasti kuluneen olkahihnan vuoksi. Nyt kuitenkin keksin ongelmaan hätäavun Hanko-retkeä edeltäneenä iltana, ja kassi kestää toivon mukaan käyttöä taas enemmänkin.

Päälle pääsi ensimmäistä kertaa myös alennusmyynneistä bongattu pitsitoppi, jonka avonainen selkäosa vaikutti ratkaisevasti ostopäätökseen. Hieman tosin jouduin taas muokkaamaan sitä siveellisempään suuntaan muutamalla neulanpistolla. Ja en tiedä voinko ihastua midihameisiin enää yhtään enempää, mutta tämä musta yksilö ainakin on ollut lempipuettavaa Suomen kesässä.

 Toppi Only / midihame H&M /  sandaalit kirpputorilta / aurinkolasit Sveitsistä katukauppiaalta / kassi äidin vanha / korvikset &OtherStories / kello Daniel Wellington

2 kommenttia

  1. Itsi just tuollaista kassis olen yrittänyt bongailla! Muutenkin tosi kiva asu ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara<3 Joo, toi kassi on aivan täydellinen (sen lisäksi että sillä on tunnearvoa)! yritin itsekin etsiskellä tuollaista kun luulin tämän tulleen tiensä päähän, mutta en löytänyt mistään yhtä ihanaa.

      Poista